Hétköznapi Hősök

Várjuk az angyalkát!

2015. december 15. - Hétköznapi Hősök

blogborito.jpg
Kedves Barátaink!

Adományozóink segítségével Hétköznapi Hősök programunk májusi indulása óta 26 szegénységben élő család napjait tehettük vidámabbá : gyűjtöttünk tűzifára, mosógépre, autizmussal élő gyermek fejlesztésére, tanszerekre, szemüvegre, és sok más olyan dologra, amelyek egy kis örömet csempésztek programunkban résztvevő családjaink mindennapjaiba. 

A karácsony talán az az időszak, amikor küzdelemmel és lemondásokkal teli mindennapokban élő felebarátainknak talán a szokásosnál is jobban esik, ha érzik, hogy szerencsésebb körülmények között élő embertársaik törődnek velük, segítenek nekik, nem fordítják el fejüket közömbösen nehéz sorsukat látva. 

Segítsetek, tegyük együtt szebbé 12 rászoruló család karácsonyát! 

Akár egy jelképes összeg, vagy egy megosztás is segíthet abban, hogy nélkülöző családjainkhoz is eljussak idén a karácsonyi angyalok. Csupa olyan dolgokra gyűjtünk nekik, amely nekünk természetes, nekik viszont nagy boldogságot jelentene.

Ha megteheted, ezen a felületen adományozhatsz online bankkártyás fizetéssel : ADOMÁNYOZOK
Ezen kívül minden facebook megosztás, ismerősöknek való ajánlás is nagy segítséget jelent.


A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapihosokprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr688173854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Takácsné Fabula 2015.12.15. 15:18:03

Anna vagyok, nagy bajban, vagyunk, csak villannyal tudunk, fűteni. Feltöltős óránk, van. Jó ha ebben a hónapban, elég lesz. Szeretnék segítséget, ne fázzunk! Tisztelettel Anna
süti beállítások módosítása