Hétköznapi Hősök

Nyár végén...

2016. október 05. - Hétköznapi Hősök

Beszámolónkat olvashatjátok nyárvégi családlátogatásainkról. Nagylelkűségeteknek hála voltunk Annáéknál, Rikárdóéknál és Mónikáéknál, Nikolett szabálysértési ügyét pedig sikerült elintézni így együtt maradhat a család. A számlák ebben a mappában tekinthetők meg: Album

 

Annáéknál a szanaszét mállott konyhabútort cseréltük le, ami egyszerűen hangzik, de végül egy több órás szerelgetés lett belőle, a nagy izgalomban sajnos egy tűzcsapot is sikerült letarolni szállító autónkkal, ez utóbbiról inkább nem osztunk meg képet:) Adományaitokból egy komplett IKEA konyhabútort és mosogatót vettünk, néhány hiányzó szerelvényt külön meg kellett még venni, a fennmaradó összegből egy nagy kiszerelésű étolajat vettünk. 

 

055_1.jpg

ikeabutor_kep_1.jpg











 

Rikárdóéknál ruhavásárlással kezdtük a napot, ezután a gyógyszertárban megvettük Rikárdó nevelőapjával, Sándorral a pelenkát, gyógyszereket - a maradék pénzből zöldséget és gyümölcsöt vettünk a patika közelében lévő zöldségesnél.

santa_ur_gyogyszerek.jpg20160622_111853.jpg

 

20160622_115931.jpg

Mónika konyhai eszközökre gyűjtött, amivel könnyebben és hamarabb elkészítheti betegségükgből fakadóan szigorú speciális étrendet tartó gyermekeinek az ételeket. Mivel sikerült az eszközöket olcsóbban beszerezni, kérésükre a maradék pénzből egy porszívót is tudtunk venni a családnak. Látogatásunkkor friss volt a hír, hogy Mónika és családja sok évi próbálkozás után végre elköltözhet egy önkormányzati lakásba családotthonból, úgyhogy nagy volt a boldogság aznap:)

20160824_133847.png

 

Nikolettet az a veszély fenyegette, hogy egy ifjúkori ballépésért rá kiszabott szabálysértési bírság miatt - mivel egyedül ezt nem tudta volna kifizetni - elzárásra változtatják az ítéletet és szétszakad a család. A bírság felére szerveztünk gyűjtést, a másik felét Nikolett spórolta össze három hónap alatt, a maradék 5000-ből pelenkát vettünk a legkisebb lánynak. A család nektek hála továbbra is együtt maradhat, nagyon köszönjük a segítséget!

 20160804_114020.pngnikolett.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapihosokprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr2011763007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása