Hétköznapi Hősök

Békés - nyári utunk

2016. július 20. - Hétköznapi Hősök

Újra Békés megyében járhattunk, ahol adományaitoknak köszönhetően négy családnak tudtunk örömet szerezni.  Mivel olyan segítséget igyekszünk nyújtani, ami a leginkább aktuális, a fűtési szezon elmúltával megkérdeztük a tűzifára gyűjtő családokat, hogy maradjunk -e a tüzelőnél, két családnál így változtattunk.

Szilviáék pont tűzhely nélkül maradtak, úgyhogy ha már rákérdeztünk, nagyon szerettek volna egy tűzhelyet gázpalackkal. Nem volt egyszerű az 50.000 forintos összeghatáron belül maradni, de egy leárazásnak köszönhetően pont befértünk:) (Hausmeister gáztűzhely, gázpalack, töltés - számlák itt

szilvia_gazok.jpg

Ágnesék is eredetileg tűzifára kértek, de fűtési szezonon kívül tüzelő másodlagos lett : sajnos nagy közműtartozásuk keletkezett, és a kikapcsolás veszélye is felmerült. Korábbi tapasztalataink alapján tudtuk, mennyire reménytelen sok családnak közmű-kikötés után a szolgáltatást visszakapcsolni,  úgyhogy nem volt kérdés, hogy az 50.000 forintot erre a célra költsük. (Csekk közelről - víz,gáz -  itt:)

20160626_195549.jpg
Csilláék tűzifára gyűjtöttek, és nem is szerettek volna változtatni. Csilla azt mondta:  nagyon hasznos lesz az a tüzelő a következő télre, ráadásul addig van ideje kiszáradni is, ami még jobb.  Sajnos nem tudtunk fa szállítására alkalmas autót szerezni, így a kiszállításra is költenünk kellett. (1 erdei m3 bükkfa, 3 és fél mázsa akác + rakodási,kiszállítási díj. számla: itt)

csilla_fa.jpg

Csilláék egy kihúzható kanapéra gyűjtöttek. Csilla elmesélte, hogy nagyon kevés bútoruk van :  neki és férjének is a gyerekek mellett kellett aludnia, de most nagyon boldog, hogy egy kicsit kényelmesebben lesznek:) (IKEA LUGNVIK kihúzhatós kanapé, számla : itt:)
orsolya_fotoly.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapihosokprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr688903126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása